Head bg

Huisarts

Medisch centrum Haren is een moderne huisartsenpraktijk. Patiënten kunnen hier niet alleen terecht voor een regulier bezoek aan de huisarts, maar ook voor andere (medische) zaken. Het pand biedt namelijk onderdak aan verschillende paramedici, zoals een fysiotherapeut, bekkenbodemfysiotherapeut en plastisch chirurgen. Oprichter en initiatiefnemer van Medisch Centrum Haren is huisarts Patty van den Berg (AGB-code 01-025473). Zij nam met ingang van april 2014 de huisartsenpraktijk van dokter P. Boorsma aan de Julianalaan over.

Kwaliteit staat voorop bij het Medisch Centrum Haren. Maar daarnaast hebben we nóg een aantal kernwoorden. Transparant en vernieuwend. Het verblijf in de wachtkamer proberen we zo aangenaam mogelijk te maken. Bij ons geen tijdschriften van maanden geleden, maar vers leesvoer en een lekkere kop koffie. 

MCH biedt reguliere geneeskundige zorg conform de meest recente standaarden en richtlijnen. De huisarts werkt conform de NHG standaarden, dit zijn de wetenschappelijk getoetste richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Medisch Centrum Haren levert geen alternatieve geneeskundige zorg. MCH is dan ook geaccrediteerd volgens de NPA praktijkaccreditering tot 1 januari 2022.