Head bg

Diëtist

Lisanne Visser - Diëtist 

Elke vrijdag van 08.00-17.00 uur ben ik in Medisch Centrum Haren. Een goed voedingsadvies is altijd een advies op maat. Ieder mens is uniek, ieder advies daarom ook. Als diëtist kijk ik naar het huidige voeding- en leefstijlpatroon en pas hier de adviezen op aan, rekening houdend met de persoonlijke wensen en behoeften. Mijn specialisaties zijn overgewicht, diabetes mellitus ll, hypertensie, ondergewicht en voeding bij ouderen.

De diëtist is de specialist op voedingsgebied! U kunt bij haar terecht voor vele voedings- of leefstijlvragen voor jong en oud. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan: Overgewicht, Diabetes mellitus type 1 en 2, Ondergewicht of ondervoeding, Hypertensie (hoge bloeddruk), Hypercholesterolemie (een te hoog cholesterol gehalte), Longproblemen zoals COPD of astma, Maag- Lever- Darmproblemen, Nierziekten, Voeding bij zwangerschap of bij kinderen. Mocht er een indicatie zijn voor een huisbezoek kunnen wij in overleg met u een afspraak aan huis in plannen.

Per 1 januari 2013 wordt dieetadvisering vergoed vanuit de basisverzekering voor drie uur per kalenderjaar. De gedeclareerde uren dieetadvisering vanuit de basisverzekering gaan af van het verplichte eigen risico. Daarnaast kunt u bij een aanvullende verzekering vaak extra uren dieetadvisering vergoed krijgen. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden. Mocht u het na deze uren prettig vinden om onder behandeling te blijven of is deze tijd niet voldoende gebleken om de behandeling af te ronden dan zijn de kosten voor uzelf.

Waar sprake is van Ketenzorg voor mensen met Diabetes Mellitus type 2, COPD en CVRM (= hart- en vaatziekten) wordt dieetadvisering vergoed vanuit de basisverzekering, waarbij dat niet ten koste gaat van het eigen risico. Hoeveel er in uw situatie wordt vergoed, kunt u bij uw verzekering navragen of contact met onze praktijk op nemen.

Voor meer informatie zie de website :www.carinpool.nl

Of neem contact op met Lisanne Visser: 06–51438978 of per mail: lisanne@carinpool.nl