Head bg

Wij zijn OPEN voor nieuwe patienten

Inschrijven - Medisch Centrum Haren

Het werkgebied van Medisch Centrum Haren is:

  • Het gehele gebied van Haren (postcode 9751, 9752, 9753, 9755, 9756, en 9479) en de randgebieden er omheen.
  • De noordgrens van het waarneemgebied is de Van Ketwichverschuurlaan en de Goeman Borgesiuslaan De zone die wordt afgegrensd door de van Iddekingeweg/ Helperbrink in Groningen is een gebied waar geen nieuwe patiënten aangenomen dat betreft ook de wijk Klein Martijn.
  • Het gebied van postcode 9728 (Hoornsemeer en Hoornsepark) is een "versterfgebied" dat wil zeggen: de daar woonachtige patiënten die nog in één van de praktijken zijn ingeschreven kunnen worden aangehouden. De patiënten die daar naar toe verhuizen dienen zich in te schrijven bij een huisarts in die regio.
  • Het Oostelijk randgebied wordt afgegrensd door de snelweg Groningen – Hoogezand (A7), vanaf Roodehaan tot waar de Borgweg de Rijksweg kruist. Postcode 9723 EA-EG, 9608 PA-TZ en 9609 PA-PD.
  • Het Zuidelijk randgebied is een fictieve horizontale lijn (west-oost) onder Yde, dePunt en Midlaren. Postcode 9494 PA-TZ en 9475 PA-TZ.
  • Het Westelijk randgebied Eelde, Paterswolde, Eelderwolde (inclusief flatNoordwijk) is een versterfgebied. Postcode 9766, 9765 en 9761.

 

Uitgangspunt is dat de huisarts in het geval van spoed binnen 15 minuten een visite moet kunnen uitvoeren. Patiënten die buiten ons postcode gebied vallen worden geadviseerd een andere huisarts te gaan zoeken.

 

Valt u binnen ons gebied en wilt u zich inschrijven: vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

 

Team Medisch Centrum Haren