Head bg

WERKWIJZE IN ONZE PRAKTIJK

Geachte patient,

 

De 1.5 meter regel is nog steeds van toepassing. Ook al lijkt ieders aandacht te verslappen!

Dat houdt in dat:

-wij nog NIET ALLE zorg kunnen bieden, dwz soms moeten wij uw hulpvraag 'on hold' zetten, om er later op terug te komen als de situatie en de regels vanuit de overheid dat toelaten. Wij rekenen op uw begrip!!

-u NOG NIET even bij ons kunt komen binnenlopen

Gelukkig kan er meer WEL dan niet:

-wij nodigen u uit voor een consult op de praktijk, indien u onderzocht dient te worden.

Wij dragen dan een mondneus-masker en handschoenen.

Ook wordt alles na elke patient grondig met chloorhexidine in alcohol schoongemaakt, om overdracht van patient naar patient via materialen en ons te voorkomen. U helpt ons door zo min mogelijk aan te raken (deurkrukken, balie etc), hierdoor zijn wij minder tijd kwijt met schoonmaken en houden wij meer tijd over. Dan kunnen wij meer patienten zien op ons spreekuur!

Kom op het afgesproken tijdstip. Kom alleen (dus niet met kinderen of partner). De deur is gesloten, aanbellen is niet nodig! Wacht buiten op de aangegeven plek of in de auto. Bij regen is de deur open, wacht u ook binnen op de aangegeven plekken in de hal.

Let op instructies op het informatie-bord op de toegangsdeur.

-wij kunnen met u telefoneren en mailen.

NB: Ook foto's van huidplekjes kunnen wij zo beoordelen. Tip: maak overzichtsfoto en meerdere detailfoto's, in goed daglicht, zonder tegenlicht. 

 

Blijf vooral gezond. Beweeg veel, eet verstandig.

Heeft u klachten: kijk op www.thuisarts.nl. Komt u er niet uit of geeft thuisart.nl aan dat u uw huisartspraktijk moet bellen: neem dan contact met ons op.

terug naar overzicht