Head bg

Griepvaccinatie 2021

Binnenkort gaat de jaarlijkse vaccinatie tegen griep (influenza) weer van start. Dit jaar komen 704 patienten van Medisch Centrum Haren in aanmerking de griepvaccinatie. Daarnaast komen 125 patienten in aanmerking voor de pneumokokken vaccinatie. De verwachting is dat al deze patienten tussen 16 en 23 oktober een brief met uitnodiging ontvangen.

De vaccinatie-rondes zullen zijn op woensdag 17 en donderdag 18 november. U wordt uitgenodigd om op onderstaande datum en tijdstip een griepprik te komen halen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. U kunt zelf kiezen welke van de twee dagen u langs wilt komen, maar dan wel binnen het aangegeven tijdvak.

Wilt u de brief meenemen als u de griepprik komt halen? Dit in verband met het scannen ten behoeve van uw dossier. Zonder brief helaas geen vaccinatie.

Net zoals in 2020 wordt er 'corona proof' gevaccineerd met in achtneming van de geldende corona regels. Mocht u verhinderd zijn, laat het ons dan weten per mail. Nadien volgt een inhaalronde mits het vaccin nog voorradig is.

Belangrijk:
- Wilt u de brief met uw oproep voor de griepvaccinatie meenemen? Dit in verband met het scannen ten behoeve van uw dossier. Zonder brief helaas geen vaccinatie.
- U krijgt de griepprik in uw bovenarm. Wilt u daar met uw kleding rekening mee houden?

Meer weten?
https://www.rivm.nl/griep-griepprik/griepprik
https://www.thuisarts.nl/griep/ik-wil-griep-voorkomen
Komt u er niet uit of heeft u aanvullend nog vragen? Stuur de asssistente een email, dit om lange telefonische wachttijden te voorkomen.

terug naar overzicht