Regulier: 050 - 5344524
Spoed: 050 - 5342163

Over de huisarts

patty-van-den-berg

Medisch centrum Haren is een moderne huisartsenpraktijk. Patiënten kunnen hier niet alleen terecht voor een regulier bezoek aan de huisarts, maar ook voor andere (medische) zaken. Het pand biedt namelijk onderdak aan verschillende paramedici, zoals een fysiotherapeut, psycholoog,en specialisten uit het UMCG. Oprichter en initiatiefnemer van Medisch Centrum Haren is huisarts Patty van den Berg. Zij nam met ingang van april 2014 de huisartsenpraktijk van dokter P. Boorsma aan de Julianalaan over.

Kwaliteit staat voorop bij het Medisch Centrum Haren. Maar daarnaast hebben we nóg een aantal kernwoorden. Transparant en vernieuwend, bijvoorbeeld. Zo kun je regelmatig ook ’s avonds bij ons terecht en is er voor jonge patiënten een speciaal kinderspreekuur. Ook het verblijf in de wachtkamer proberen we zo aangenaam mogelijk te maken. Bij ons geen tijdschriften van maanden geleden, maar vers leesvoer en een lekkere kop koffie. Meer informatie over onze uitgangspunten kunt u lezen in Ons Abc.

MCH biedt reguliere geneeskundige zorg conform de meest recente standaarden en richtlijnen. De huisarts werkt conform de NHG standaarden, dit zijn de wetenschappelijk getoetste richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Medisch Centrum Haren levert geen alternatieve geneeskundige zorg.

Aanmelden Herhaalrecept aanvragen